Eelviimased võtsid Tallinna Rahvaliiga II divisjonis suure võidu, Morsad ärkasid teisel poolajal

-Eelviimased – Toyota | Foto: Siim Semiskar

Laupäeval, 13. oktoobril peeti Optibet Tallinna Rahvaliiga II divisjonis kolm kohtumist. Oma hooaja teises mängus teenisid võidulisa Wildix/Esecom, Morsad ning hiigelvõidu võtnud Eelviimased.

Vaata suurt pildigaleriid SIIT.

West Tallinn – Wildix/Esecom 59:73 (15:25, 11:12, 19:20, 15:16)

Päeva esimeses kohtumises alistas juba avaveerandil ohjad haaranud Wildix/Esecom 14 punktiga West Tallinna, mis tähendab, et mõlemal meeskonnal on nüüd turniiritabelis kirjas üks võit ja üks kaotus. Võitjate poolelt oli resultatiivseim Jan-Erik Tihemets 20 punktiga. Alar Sala ja Mihkel Loot järgnesid vastavalt 13 ja 12 silmaga ning Urmas Ruus ja Kristjan Tamm lisasid mõlemad 10 punkti.

West Tallinna parim oli koguni 8 tabatud kolmepunktiviskega ja 26 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Henri Enden. Janek Värk lisas 15 ja Morgen Pärnsalu 8 silma.

Morsad – Retlar/BC Forwards 63:44 (12:8, 17:22, 18:6, 16:8)

Avapoolaja ühe punktiga kaotanud Morsad viskasid kolmandal ja neljandal veerandil vastavalt kolm ning kaks korda enam punkte ja teenisid 19-punktilise võidu Retlar/BC Forwardsi üle. Morsad on võitnud mõlemad seni peetud kohtumised, Retlar/BC Forwardsil jätkab ühe võidu ja ühe kaotusega. Võitjate poolelt tõusis üleplatsimeheks 17 punkti toonud Marko Kaljuvee. Eero Mäe ja Mario Veelaid viskasid mõlemad 15 silma ja Sergei Solovjov ning Kris Kallas panustasid vastavalt 7 ja 6 punktiga.

Kaotajate poolelt jõudis kahekohalise punktisummani ainult Denis Gradusov, kes viskas 12 silma. Järgnesid Rain Aun ja Mairo Lepanurm kumbki 7 ja Denis Polubinski 6 punktiga.

Eelviimased – Toyota 89:44 (23:13, 21:5, 27:11, 18:15)

Mängupäeva viimases kohtumises alistasid Eelviimased Toyota meeskonna koguni 45 punktiga. Võidumängus vastastest üle kahe korra enam punkte visanud Eelviimased jätkavad Rahvaliiga II divisjoni kahe võiduga, Toyotal on kirjas kaks kaotust. Võitjate ridadest tõusis üleplatsimeheks neli kolmepunktiviset tabanud Riho Usar 22 punktiga. Frank Hendrikson ja Martin Kuks tõid mõlemad 13 silma, Kristjan Einroos panustas 8 ning Jaanus Sepp ja Andre Sild kumbki 7 punktiga.

Toyota resultatiivseim oli Viljar Sillamaa 16 punktiga. Timo Hallist lisas 9, Janno Juhanson 8 ja Jüri Luik 7 silma.

II divisjoni TABELISEIS

Järgmised kohtumised Tallinna Rahvaliiga II divisjonis toimuvad pühapäeval, 21. oktoobril, kui omavahel lähevad vastamisi BC Connection – Audentes, Nordauto – Coop/Mefab ja LakiLakid – Keskturu Kossuklubi.