Reijo Põllu: Audentese senised võidud on tulnud tahtejõu ja kiiruse pealt

-Reijo Põllu | Foto: Siim Semiskar

Optibet Tallinna Rahvaliiga II divisjonis on hooaja alguses üheks tiitlipretendendiks kerkinud Audentese meeskond, kes on tänu oma tempokale mängule ja nooruse uljusele alustanud kolme järjestikuse võiduga.

“Selles plaanis on tõesti hooaeg hästi alanud, et oleme ühegi kaotuseta. Trenni teeme igapäevaselt ja tunne on päris hea sees. Vaatame, kuidas hooaeg edasi läheb,” kommenteeris Korvpall24.ee portaalile pärast järjekordset võitu Audentese üks liidreid, senistes mängudes keskmiselt 10,3 punkti visanud Reijo Põllu.

Audenteses on mängiva treeneri Sixten Tominga käe all pallimas Rahvaliiga standardite järgi väga noor koosseis: “Võrreldes teiste võistkondadega oleme kõige nooremad. Sixten on kõige vanem (27-aastane – toim.), üks poiss on 21-aastane, mina 19-aastane ja mitmed on veel nooremad, kuni 16-aastasteni välja.”

Audentes on senises kolmes kohtumises saanud kõigis peaaegu 30-punktilised võidud, kui BC Connectionist saadi jagu 27, Toyotast 28 ning LakiLakidest 29 punktiga. Ääremängija Põllu sarnase mustri jätkumist aga ei oota: “Senised kolm mängu me oleme tahtejõu ja kiiruse pealt võitnud. Võistkonnad, kes vastu tulevad, on erinevad ja kindlasti ei jää me hooaja lõpuni võitmatuks.”

“Oleme trennis poistega läbi rääkinud, et üritame vähemalt medali kätte saada ning miks mitte täitsa liiga võidu peale välja minna. Kindlasti anname endast maksimumi,” on plaanid tiimil paigas.

“Meil on kuldne reegel, kes käib trennis ja näeb vaeva, see saab ka platsil mänguminuteid. Kui jätad trennis jala lõdvaks, siis pead sellevõrra rohkem pingil istuma. Aga üritame kõigile võrdselt aega anda. Mina esiviisiklasena tahan ju ka, et sõber saaks mängida. Põhiline, et kõik ennast hästi tunneksid,” tõi Põllu välja põhimõtted, mis teevad au igale harrastusvõistkonnale.