Tallinna Rahvaliiga detsembri parimad olid Reijo Põllu ja Karl Künter Kaljuveer

-Reijo Põllu ja Karl Künter Kaljuveer | Foto: Siim Semiskar

Optibet Tallinna Rahvaliigas selgusid kolmapäeval rahvahääletuse tulemusena detsembrikuu kõige väärtuslikumad mängijad, kui I divisjonis sai selle au endale Karl Künter Kaljuveer (Mediq Eesti) ja II divisjonis Reijo Põllu (Audentes).

Mõlemad mehed saavad premeeritud FitMode’i ning A Le Coqi auhindadega, mille anname kätte nende järgmiste mängude eel.

I divisjoni hääletusel suuremaks rebimiseks ei läinud ning Kaljuveeri ülekaal oli teiste nominentide ees mäekõrgune. Kui kokku andis oma hääle 140 inimest, siis Mediq Eesti liidermängija sai nendest 93 häält ehk 66%. Kristjan Prüüsile (Aexpo/Estravan) kogunes 33 häält (24%) ning Konstantin Gnedenkovile (SkyMobile) 14 häält (10%).

Mediq Eesti meeskond teenis detsembris Kaljuveeri juhtimisel kahest mängust kaks võitu. Kuu esimesel päeval viskas ta 80:62 võidumängus MGT Teami vastu üleplatsimehena 25 punkti ning jõulude eel vedas 24 punktiga (sh 3 kaugviset) oma tiimi 84:66 võidule KK Pelgulinna vastu. Kokku jäi jõulukuul Kaljuveeri arvele seega kaks võitu ja keskmiselt 24,5 punkti.

II divisjoni hääletus kujunes oluliselt tihedamaks, kui kokku 397 antud häält jagunesid selliselt: Reijo Põllu sai 205 (52%), Riho Usar (Eelviimased) 168 (42%) ja Andre Sandla (Nordauto) 24 häält (6%).

Kuigi Põllu jäi detsembri avapäeval 59:72 Eelviimastele kaotatud mängus 7 punkti peale, siis tõusis ta kuu keskel 81:43 võidetud mängus Keskturu Kossuklubi vastu 27 silmaga oma tiimi parimaks. Kokku jäi tema arvele detsembris seega üks võit ja üks kaotus ning keskmiselt 17 punkti.