Tallinna Rahvaliiga jaanuari parimateks valiti kolmestekahurid Martin Pingin ja Martin Tõrv

-Martin Pingin ja Martin Tõrv | Foto: Siim Semiskar

Optibet Tallinna Rahvaliiga jaanuari parimateks mängijateks valis rahvas Martin Pingini ja Martin Tõrva. Lisaks vastavale aunimetusele saavad mõlemad mehed premeeritud FitMode’i ning A Le Coqi poolt.

I divisjonis sai meie hääletusel kõige rohkem hääli KK Pelgulinna tagamees Martin Pingin. Kokku 185-st 106 ehk 57% häältest saanud Pingini tugevad konkurendid olid Online Media viskekahur Martin Ressar (55 häält) ja meeskonnakaaslane KK Pelgulinnast Henry Ahven (24 häält).

Martin Pingin näitas aasta alguses tõusvas joones täpset kätt ning aitas oma meeskonna kolme võiduni. 72:68 võidumängus A Le Coqi vastu oli saldoks 4 kolmest ja 16 punkti, 87:74 võidumängus SkyMobile’i üle juba 5 kaugviset ja 22 silma ning kuu lõpetas ta koguni 8 kolmese ja 26 punktiga Lival BC vastu, kes alistati 87:52. Keskmised jaanuari näitajad olid Pinginil seega keskmiselt 21,3 punkti ja 5,6 tabavat kaugviset mängus.

II divisjonis kujunes hääletus ülipõnevaks ning võitis LakiLakide ääremängija Martin Tõrv, kes kahjuks sai veebruarikuu alguses raske vigastuse ning peab pikemaks ajaks palliplatsilt eemale jääma. Suurepärase viskekäega Tõrv sai hääletajatelt 115 poolthäält (44%) ning edestas Coop/Mefabi mängumeest Timo Karki vaid ühe häälega. Jaanuaris samuti suurepärast mängu näidanud Wildix/Esecomi pallur Alar Sala kogus 30 häält.

LakiLakid said jaanuaris tabelisse ühe võidu ja ühe kaotuse, kuid ühine näitaja oli see, et mõlemas mängus näitas täpset kätt kolmesespetsialist Martin Tõrv. 82:70 võiduga lõppenud mängus Morskade üle karistas ääremängija vastaseid 6 kolmesega ning tõi 22 punkti ning kuu lõpus Wildix/Esecomilt saadud 76:84 kaotuse juures jäi tema kontole 5 kolmest ja 15 silma. Keskmine saldo jaanuaris oli mehel seega 18,5 punkti ja 5,5 kaugviset.