Eesti korvpallipüramiidi vundament ehk Optibet Rahvaliiga on hooaega alustamas!

-Optibet Rahvaliiga 2018/19 finaal KK Pelgulinn – Park Minigolf | Foto: Siim Semiskar

Uus korvpallihooaeg on ukse ees ja kohe-kohe on käima minemas ka Optibet Rahvaliiga teine hooaeg. Võrreldes eelmise aastaga on liiga oluliselt laienenud, kui meeskondade arv saab tänavu olema üle poolesaja.

Algaval hooajal saavad meeskonnad Rahvaliigas mängida nii mugavusformaati Weekend kui ka tavaformaati Regular. Weekend turniir on piiratud 24 meeskonnaga ning praeguseks on kõik kohad juba ka täis.

Regularis ühtegi piirangut pole ning registreerimine lõpeb 15. septembril. Nende ridade kirjutamise hetkel on 18 meeskonda ennast juba kirja pannud ning siseinfo põhjal on päris mitmed tiimid seda kohe-kohe samuti tegemas. Pall pannakse mängu septembri viimasel nädalavahetusel.

Registreerunud võistkondade nimekiri on nähtav SIIN.

Regular formaati registreerimine on kõigile Weekend sarjas osalevatele tiimidele tasuta ning ainult Regular sarjas mängides on osalustasu kõigest 150 eurot. See tähendab, et otsustasime jätta registreerimistasu esialgsele tasemele ning anname kõigile tiimidele võimaluse väga soodsalt liigaga liituda.

Jätkuvalt mängitakse nii Weekend kui ka Regular formaadis kahes divisjonis. Seega, kõik tiimid leiavad endale sobiva taseme, kus kaasa lüüa. Suureks muudatuseks on ka see, et algaval hooajal on Optibet Rahvaliiga täieõiguslik Eesti korvpallipüramiidi osa ning võitja saab võimaluse uueks hooajaks tõusta Eesti II liigasse.

Kõigile tänavu hooajal Regular formaadis osalevatele võistkondadele on ette nähtud ka kingitus – FIFAA poolt välja pandud liiga ametlik pall Spalding TF-1000! FIFAA on ka Rahvaliiga meeskondade partner uute mänguvormide ja muu sarnase atribuutika hankimisel, kui liiga meeskondadele pakutakse erihindu.

Optibet Rahvaliiga ametlik joogipartner on A Le Coq, kelle Aura vesi aitab mängude ajal janu kustutada ning erinevad teised joogid rikastavad auhinnalauda.

Meil on hea meel teada anda, et Rahvaliigal saab tänavu olema ka ametlik tervisepartner, kuid sellest eraldi uudisloos juba üsna peatselt.

Eelmisest hooajast on jätkamas lisaks eelpool mainitutele veel mitmed head toetajad ning lisandumas on ka uusi koostööpartnereid.

Kes soovib oma ettevõttega samuti Rahvaliiga tegemistele õla alla panna ning läbi meie meediakanalite ja kajastuse nähtavust saada, siis ootame ühendust võtma!

Liiga kontaktid SIIN.