Tarbatu Tervisepark on uuel hooajal Rahvaliiga ametlik tervisepartner!

-Nele Laurimaa tööhoos | Foto: Tarbatu Tervisepark

Optibet Rahvaliigal on hea meel teatada, et uuel hooajal on liigal Tarbatu Tervisepargi näol ka ametlik tervisepartner, kelle juures on meie mängijatel võimalik soodustingimustel saada kvaliteetset füsioteraapiateenust ja spordimassaaži. Lisaks aitab tervisepark läbi hooaja premeerida meie parimaid mängijaid!

Tarbatu Tervisepark pakub mitmekülgset terviseteenust läbi kliendikeskse lähenemise ja teaduspõhiste meetodite. Tänavu sügisest ka Tallinnasse laienevas Tarbatu Tervispeargis hakkab abivajajatega tegelema pikki aastaid meistriliigatasemel korvpalli mänginud Nele Laurimaa.

Laurimaa sõnul saab lisaks traumajärgsele taastusravile füsioterapeudilt leevendust ka vigastuste ennetamisel ning pidevate vaevuste vähendamisel. “Kui eelmisest hooajast või veel kaugemast ajast vaevab mingi mure või valu, siis saab meilt abi. Soovitame ka harjutusi, mida teha enne ja pärast treeningut, et probleemsed kohad hoitud oleks,” selgitas Laurimaa ja lisas: “Kui eelnevatel hooaegadel on alati aasta jooksul tekkinud kindlad vaevused, siis tasub tänavu muresid ennetada ning tulla konsultatsioonile.”

“Kõige targem on ennetada tekkida võivaid vigastusi, sest tagajärgedega võitlemine on kõige vaevalisem ja ebamugavam. Mida varakult probleemidele jaole saada, seda parem,” käis Laurimaa välja kuldse tõe. Tema sõnul ei tasu tema poole pöördumisel karta ka need “keskmised Eesti mehed”, kes arstidest tavaliselt suure kaarega mööda käivad.

“Valuvaba võiks olla mitte ainult oma lemmikharrastusega tegelemine, vaid ka kogu igapäevane elu. Tõenäoliselt on aktiivsetel inimestel korvpalli kõrval veel mõni hobi – näiteks käiakse suvel matkamas või talvel suusatamas. Kui pidevalt mõni valu vaevab, siis ei taha neid asju ette võtta, äkki läheb hullemaks. Või isa ütleb lapsele, et ta ei saa täna mängima tulla, kuna selg on valus,” maalis Laurimaa meie silme ette üsna igapäevase pildi.

Laurimaa tahtis harrastussportlastele ka südamele panna, et tihti eeldatakse, et spordimassaaž üksi ei lahenda juba tekkinud probleeme ega paranda vigastusi. Kõige paremad tulemused saab alati füsioteraapia ja massaaži koostoimel. “Tahaks purustada selle müüdi, et massaaž on imerelv, mille najal annab kogu hooaja mängida. Massaaž on muidugi mõnus ja see leevendab valusid, aga lõpuks on palju suurem kasu, kui füsioterapeudi näpunäidete järgi endaga ka ise veidi vaeva näha,” rääkis Laurimaa.

Tarbatu Tervisepark pakub kõigile Optibet Rahvaliiga mängijatele tänavusel hooajal teenustele -20% allahindlust! Tarbatu Tervisepark asub Tallinnas aadressil Mustamäe tee 44/1 C korpus, IV korrus. Lisainfo Tarbatu Tervisepargi Tallinna üksuse telefonil +372 5850 4337 või nele@tervisepark.ee.

-Nele Laurimaa

Optibet Rahvaliiga Põhja regioonis on praeguseks Weekend sarjas end üles andnud 25 võistkonda ja Regular sarjas peaaegu 20 tiimi. Weekend sarja 24 kohta on hetkeseisuga küll täidetud, kuid veel on võimalik ennast kirja panna varunimekirja, kes pääsevad peale, kui mõni võistkond peaks oma kohast loobuma. Regular sarjas numbrilist osaluspiirangut pole ning õige aeg on meeskond kirja panna! Avatud on ka registreerimine Lääne regioonis!

Lisainfo Optibet Rahvaliiga kohta SIIT. Juba registreerunud meeskondade nimekirja näeb SIIT.