Optibet Rahvaliigasse registreerimine ületas igasugused ootused!

-Optibet Rahvaliiga 2018/19 võitja KK Pelgulinn | Foto: Siim Semiskar

Juba septembri lõpus uue hooajaga alustava Optibet Rahvaliiga registreerimistähtajaks pani Põhja regioonis oma nime kirja rekordilised 58 võistkonda, kes alustavad põnevat hooaega kahes erinevas liigaformaadis.

Regular sarjas alustab hooaega 34 meeskonda, kes jagunesid täpselt võrdselt kaheks divisjoniks. 17 meeskonda hakkab mängima I divisjonis ning sellega kaasneva Saku II liiga pileti nimel ning 17 tiimi heitleb II divisjonis omavahel divisjoni võidu eest. Regular sarja liigaformaat ja põhiturniiri ajakava avaldatakse selle nädala reedeks.

Kõik Regular sarjas osalevad meeskonnad saavad Rahvaliiga poolt Spaldingu mängupalli ning kõikideks mängudeks A Le Coqi poolt paki Aura joogivett.

Regular sarja divisjonide koosseise näeb SIIT.

Uueks hooajaks värskenduskuuri läbi teinud TTÜ spordihoonesse kolivas Weekend sarjas on osalejaid sarnaselt eelmisele aastale 24. Ka siin mängitakse kahes divisjonis, mille koosseisud selguvad hiljemalt selleks reedeks. Samaks ajaks saab paika ka liigasüsteem. Esimesed mängud peetakse Weekend sarjas TTÜ spordihoones juba 28. ja 29. september, kus tõenäoliselt jooksevad nädalavahetuse jooksul korra väljakule kõik osalevad tiimid.

Weekend sarjas osalevaid tiime näeb SIIT.

Rahvaliiga nimitoetajaks on teist hooaega järjest Optibet, ametlikuks joogipartneriks A Le Coq, varustuspartneriks FIFAA (läbi Spaldingu kaubamärgi) ning auhinnalauda on lubanud täita Kuulsaal, Fit 360, Mediq24.ee ja Tarbatu Tervisepark.

Tarbatu Tervisepargi näol on tegemist ka Optibet Rahvaliiga ametliku tervisepartneriga, kus kõigil liigas mängivatel palluritel on läbi hooaja kõik teenused 20% odavamad! Kui juba enne hooaega on vaja oma muredele lahendust leida, siis tasub Tarbatu Tervisepargiga ühendust võtta meiliaadressil nele@tervisepark.ee.

Optibet Rahvaliiga kohta saab lisainfot ja küsimused võib esitada meiliaadressil info@rahvaliiga.ee.

Natuke vaja veel kannatada ning uus hooaeg Eesti suurimas korvpalliliigas saab alata!