Massiivse uuenduskuuri läbi teinud Tallinna Rahvaliiga alustab 29. septembril

-Tallinna Rahvaliiga | Foto: Pixabay/Tallinna Rahvaliiga

Korvpalli Tallinna Rahvaliigal on ees põnev ja sündmusterohke hooaeg, sest liiga korraldamisele paneb õla alla ka portaal Korvpall24.ee. Viimane hakkab laialdaselt kajastama Rahvaliiga tegemisi nii Korvpall24.ee veebikeskkonnas kui ka kodulehel Rahvaliiga.ee.

Rahvaliiga tänavusel hooajal pannakse pall mängu 29. septembril ja plaanis on võistkonnad jagada kahte divisjoni. Võistluste maksimaalselt heal tasemel korraldamise ning kajastamise eesmärgil piirab Rahvaliiga sel hooajal osalejate arvu 24 meeskonna peale.

Rahvaliiga I divisjon on mõeldud pisut suurema kogemustepagasiga harrastajatele ning igas meeskonnas tohib kaasa teha kuni kaks Saku II liiga pallurit. Alexela korvpalli meistriliigas ning Saku I liigas mängivad mehed Rahvaliigas osaleda ei saa.

Rahvaliiga II divisjonis on osalemine piiratud kõikidel Eesti meistrivõistluste liigasüsteemis kaasa löövatel mängijatel.

Kõik mängud toimuvad senisele Tallinna Rahvaliigale omaselt reeglina laupäeviti. Uuel hooajal muutub aga võistluspaik, kui Rahvaliiga kolib Õismäelt uhkesse Sõle Spordikeskusesse.

Hooaja osalustasu ühe meeskonna kohta on 990 eurot ning hinna sees on liigamängude saalirent, väljaku- ja lauakohtunike tasu ja kõik muud liiga korraldamisega seostuvad kulud. Seni liigas pallinud võistkondadele ning enne 31. juulit registreeruvatele tiimidele on ette nähtud soodustused!

Koostöös Korvpall24.ee veebilehega saab Tallinna Rahvaliiga üheks prioriteediks algaval hooajal olema mängude kajastamine kvaliteedis, mida Eestis pole korvpallis harrastajate tasemel veel nähtud.

Püüame selles suunas, et matšide statistika oleks Rahvaliiga.ee lehel leitav juba mängude toimumise päeval, võistlused leiaks igapäevases uudisvoos pidevat kajastust ning jooksvalt oleks palluritel pärast mängu võimalik positiivsed emotsioonid uuesti läbi elada fotogaleriide vahendusel.

Tallinna Rahvaliiga kavatseb läbi hooaja autasustada iga kuu parimat mängijat ning hooaja lõpus leiavad teenitult äramärkimist ka erinevate kategooriate parimad.

Uuendusena korraldab Rahvaliiga kevadel finaalipäeva, kus divisjonide neli paremat võistkonda mängivad medalitele.

Registreerimine on avatud veebilehel Rahvaliiga.ee. Lisainfo meiliaadressil info@rahvaliiga.ee.

Tere tulemast Tallinna Rahvaliigasse!