Optibet Rahvaliiga Spalding divisjonis on viimastes põhiturniiri mängudes palju kaalul

-Sportsbet – BC Lival | Foto: Siim Semiskar

Optibet Rahvaliiga Põhja regiooni Weekend sarja Spalding divisjonis on põhihooaja viimased mängud toomas väga põnevaid lahinguid. Nii ülemises kui alumises vahegrupis on lahtine veel üks positsioon nelja esimese hulgas, mis viib siis vastavalt kas otse veerandfinaali (C-vahegrupp) või üldse 12 hulka ehk play-offi (D-vahegrupp).

Möödunud pühapäeval peeti II ehk Spalding divisjonis kokku kolm kohtumist. Ülemises vahegrupis sai Sportsbet 81:65 (21:18, 24:13, 17:20, 19:14) jagu N.G.T meeskonnast ja BC Lival võitis 75:49 (13.17, 20:13, 18:10, 24:9) Keskturu Kossuklubi.

Sportsbeti parimana kogus Juri Titov 26 punkti ja Aleksei Zavoronkov lisas 20 silma, N.G.T kasuks tõid Jörgen Roosaar ja Harold Valdma vastavalt 16 ja 11 silma. Livali vedasid sel korral võidule Einar Grüning 24, Rain Koldits 16 (sh 4 kolmest) ja Eduard Zinovjev 15 punktiga. Keskturu poolel vastas Rando Veberson 16 silmaga.

Morsad (6-0), kellel on pidamata veel üks vahegrupikohtumine, on esimese asetuse juba kindlustanud. Sportsbet (5-2) pääseb play-offi kindlalt teisel kohal, kuna nendega veel ühele pulgale tõusta võiv Wildix/Esecom (4-2) alistati omavahelises kohtumises kindlalt 93:76.

BC Lival (4-3) tegi pühapäevase võiduga otse veerandfinaali pääsemiseks oma osa ära, kuid nüüd jääb neil oodata sel pühapäeval toimuvat kohtumist MGT Team – Eelviimased/VideoCv.io. Kui Eelviimased võidavad, siis tõusevad nad samuti 4 võidu ja 3 kaotuse peale ning omavahelise matši 75:69 võit annaks eelise just neile.

Ühe võimalusena on õhus ka kolme tiimi omavaheline surnud ring, kui Wildix/Esecom, BC Lival ja Eelviimased/VideoCv.io võivad kõik lõpetada 4 võidu ja 3 kaotusega. Sellisel juhul on omavaheliste mängude korvide vahe alusel järjestus: Wildix/Esecom (+6), BC Lival (-2) ja Eelviimased/VideoCv.io (-4).

Spalding divisjoni C-vahegrupi TULEMUSED ja LIIGATABEL.

Alumises vahegrupis alistas BC Connection 69:53 (22:12, 9:12, 17:11, 21:18) Retlar/BC Forwardsi. Võitjate poolel paugutas Robert Tiger Koit koguni 7 kolmest ja kerkis 35 punktiga üleplatsimeheks. Joonas Jõgi lisas Connectioni eest 14 silma. Kaotajate kasuks kogus Dmitri Mohov 25 punkti.

Just Retlar/BC Forwardsi (2-2) 15. märtsil toimuvast mängust Tallinn Bobcatsiga (0-4) oleneb lõplik D-vahegrupi järjestus, kuna võidu korral kerkib Forwards kahest konkurendist mööda kolmandale kohale. Hetkel hoiavad viimaseid play-off kohti Coop/Mefab (2-3) ja LakiLakid (2-3), kellest LakiLakid kukuks Forwardsi võidu korral play-ofist välja, sest omavahelise kohtumise kaotasid nad Coopile 62:67. Bobcats on juba konkurentsist väljas ning nemad lõpetavad tänavuse hooaja igal juhul sel pühapäeval.

Spalding divisjoni D-vahegrupi TULEMUSED ja LIIGATABEL.

Optibet Rahvaliiga Põhja regioon koosneb hooajal 2019/20 Weekend ja Regular sarjadest. Weekendi näol on tegemist mugavusformaadiga, kus mängud toimuvad nädalavahetuseti TTÜ spordihoones ning meeskondadel on kogu mängudeks vajalik ära korraldatud. Regular sarjas korraldavad võistkonnad oma kodumänge ise. Mõlemad sarjad on veel omakorda jagatud kaheks tugevusgrupiks ehk I ja II divisjoniks.


Rahvaliiga nimitoetajaks on teist hooaega järjest Optibet, ametlikuks joogipartneriks A Le Coq, varustuspartneriks FIFAA (läbi Spaldingu kaubamärgi) ning auhinnalauda on lubanud täita Kuulsaal, Fit 360, Mediq24.ee, Maremark ja Tarbatu Tervisepark.

Tarbatu Tervisepargi näol on tegemist ka Optibet Rahvaliiga ametliku tervisepartneriga, kus kõigil liigas mängivatel palluritel on läbi hooaja kõik teenused (k.a. spordimassaaž) 20% odavamad! Kui juba enne hooaega on vaja oma muredele lahendust leida, siis tasub Tarbatu Tervisepargiga ühendust võtta meiliaadressil nele@tervisepark.ee või broneerida aeg nende veebilehel.

Optibet Rahvaliiga kohta saab lisainfot ja küsimused võib esitada meiliaadressil info@rahvaliiga.ee.