Optibet jätkab Korvpall24.ee ja Rahvaliiga toetamist

-Optibeti brändijuht Rage Riismann ja Korvpall24.ee peatoimetaja Siim Semiskar | Foto: Korvpall24.ee

Korvpall24.ee portaalil ja Optibet Rahvaliigal on hea meel teatada, et Optibet jätkab Eesti korvpalli toetamist ka 2021. aastal. Läbi Korvpall24.ee veebilehe on Optibet juba kaks aastat kogu Eesti korvpalli kajastamisel oma panuse andnud ja läbi Rahvaliiga ollakse toetanud kohalikku harrastuskorvpalli.

Optibeti brändijuht Rage Riismanni sõnul on Eesti korvpall Optibeti jaoks oluline ja südamelähedane. “Optibet on oma põhitegevusena pakkunud kvaliteetset spordiennustust juba aastast 2014 ning meie eesmärk on olla seal, kus ka spordihuvilised. Koostöö jätkamisel Korvpall24.ee portaali ja Rahvaliigaga soovime anda oma panuse korvpallisõpradele info vahendamisel ja kohaliku harrastuskorvpalli arengul,” lausus Riismann.

“Optibet tuli ja pani Korvpall24.ee portaali ja Rahvaliiga tegemistele õla alla sisuliselt kohe esimestest hetkedest ning just nende abi on aidanud meil kasvada. Optibet oli meiega ka lõppeval väga keerulisel koroonaviiruse aastal ning oleme neile selle eest väga tänulikud. Meie koostöö Optibetiga algas 2018. aastal ning meil on ülimalt hea meel, et see jätkub ka edaspidi,” sõnas Online Media tegevjuht Arthur Barsegjan.

Korvpall24.ee portaali peatoimetaja Siim Semiskari sõnul on Optibeti panus Korvpall24.ee arengus olnud määrava tähtsusega. “Ilma Optibeti abita poleks meil olnud võimalik paari aastaga kerkida Eesti spordimeedias korvpalli valdkonnas üheks põhitegijaks. Oleme Optibetile selle eest väga tänulikud ja anname endast parima selle koostöö edukasse jätkumisse.”

Korvpall24.ee portaal palub kõigil meie täisealistel fännidel anda omapoolne panus portaali edusse ja avada Optibetis endale konto ning vaadata üle nende poolt pakutavad võimalused. Uutele liitujatele pakub Optibet ka mitmeid eripakkumisi, millega saab tutvuda SIIN.