Huvi Tallinna Rahvaliiga vastu on olnud suur ning kohad on kiirelt täitumas

-Tallinna Rahvaliiga | Foto: Pixabay/Tallinna Rahvaliiga

Tallinna Rahvaliiga korraldab uuel hooajal 24 tiimiga kahes divisjonis turniiri harrastusmeeskondadele ning juba augusti alguses on sisuliselt pooled kohad broneeritud ning terve hulk tiime on andnud põhimõttelise nõusoleku liigas osalemiseks.

Eelmise aasta Rahvaliiga esikolmikust on kõik tiimid avaldanud soovi osaleda ka uuel aastal, seega on võimalik kõigil soovijatel panna kokku oma võistkond ning üritada KK Pelgulinna, A Le Coqi ja Mediq Eesti meeskondadel selga prügiseks teha.

Tallinna Rahvaliigaga liitunud võistkondadega saab jooksvalt ennast kursis hoida veebilehel Rahvaliiga.ee (otselink SIIN).

Hetkel on oma osalemisest teada andnud 11 tiimi ja viis võistkonda on loodetavasti kohe-kohe nii kaugele jõudmas, et saame ka nende nimed ametlikult osalejate hulka kirjutada.

Kõikidest võistkondadest on plaanis teha ka Korvpall24.ee veebilehele tutvustav artikkel, millised on juba näiteks KK Pelgulinna, LakiLakide ja A Le Coqi puhul juba ka ilmunud. Hooaja jooksul pidev kajastus uudiste, pikemate intervjuude ja pildigaleriide abil jätkub, et liigas osalejad saaksid üksteist paremini tundma ning ka huvilised kõrvalt saaksid harrastuskorvpallist paremini aimu ning neil tekiks ise järgmistel hooaegadel tossupaelad kinni tõmmata ja platsile astuda.

Muidugi tahame astuda ka korraldusliku poole pealt sammu edasi ning pakkuda positiivseid emotsioone nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele.

Kuna liigas saab tänavusel hooajal olema kohti vaid 24, siis ärgitame võistkondi ennast kirja panema. Oma sooviavaldusest saab märku anda SIIN.

Kohtume uuel hooajal Tallinna Rahvaliigas!